Як зварити яйце?
- Курячі яйця перед варінням слід помити.
- У каструлю налити холодну воду.
- Викласти курячі яйця в каструлю. Якщо покласти в каструлю з киплячою або гарячою водою, вони лопнуть. Щоб яйця точно не тріскалися при варінні, в холодну воду, до того, як покласти яйця, кладуть чайну ложку солі або оцту 9%. При варінні яйця повинні бути повністю покриті водою.
- Поставити каструлю з яйцями на вогонь, варити 7-10 хвилин.
- Розбити за допомогою ложки, виделки або ножа яєчну шкаралупу.
- Очистити яйця від шкаралупи і подавати до столу або використовувати в стравах.
Ваші курячі яйця зварені!
Коментарі (0)
Коментарі відсутні!Додайте Ваш коментар