Як варити гречку?
Якщо приготуванням гречки ви ніколи не займались і часу для експериментів у вас не багато, тому рекомендуємо прочитати дану статтю для того щоб, ні, не стати шеф-кухарем, а навчитись варити справжні смачну гречку.
Отже, нам потрібно один стакан гречаної крупи, два стакана води, четверту частину пачки вершкового масла і третину чайної ложки солі.
Є кілька загальних кроків, які потрібно запам'ятати:
- перебрати гречку і переконатись у відсутності неочищених зерен та сміття
- промити гречку у протічній воді і залити чистою водою
- ставимо на вогонь і доводимо до кипіння
- зменшуємо вогонь, солимо нашу страву і чекамо доки не википить вся вода, не забуваючи час від часу перемішувати гречку
- виключаємо повністю вогонь і додаємо вершкове масло
- перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на 10-15 хвилин
Все, тепер можна подавати на стіл та насолоджуватись стравою.
Коментарі (0)
Коментарі відсутні!Додайте Ваш коментар